Her hos PK green fremstiller vi unikke, individualiserede lyskasser og lamper.

Alle lamper bliver samlet og tilpasset efter kundens ønske på vores værksted i England.

Alle ordrer afsendes med ekspreslevering med sporing (DPD, 4-6 arbejdsdage).

Vi betaler alle toldafgifter og skatter for dig, så du ikke skal betale ekstra.

 

Siden vores stiftelse i 2006 har vi leveret tusindvis af personaliserede lyskasser og lamper til kunder i Danmark, Europa og USA.

Vores kunder er tilfredse - vi har flere end 300 anmeldelser på Google.

 

Vi leverer unikke lamper til hoteller, kurbade, restauranter, feriesteder, filmstudier, TV-optagelser (reklamer) og filmoptagelser.

Vi leverer individualiserede lyskasser med logo til handelsmesser, udstillinger, koncerter, DJ-begivenheder, events (især eksperimenterende marketingbegivenheder) og butikker.

 

Vores sortiment indeholder moderne bordlamper, gulvlamper, pendellamper, flydende poolbelysning og kugle- og kasseformede lamper.

Vi bruger det nyeste printerteknologi og materialer af højeste kvalitet, så vi kan opfylde dine specifikke ønsker om logo, tekst, billede eller andet design.Nogle af vores kunder er f.eks.:

AccentureAdobeBBCCNNDAZNDHLGoogleHiltonHogan LovellsHPKPMGNestlePioneer DJRokuSelfridgesShangri-LaShopify PlusSPARVisaVitalityITVWarner Bros

 

Vi sælger kun varer af højeste kvalitet; det er noget, vi er stolte af. Vi har selv testet alle vores varer, og de produceres i så høj kvalitet, at vi selv ville bruge dem.

Send os en e-mail på admin@pkgreen.dk eller ring til os eller send en besked på +44 (0)1902 607555 for at komme i kontakt med os.
Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Bedste hilsner,

PK Green-holdet